Doneaza 3,5% din impozitul pe venit

Cum redirecţionezi 3.5% impozitul pe venit ?

In doi pasi ! 

Pasul 1. Dacă în 2020 ai avut venituri numai din salarii descarcă Formularul 230, tiparește-la imprimanta in două exemplare si completează-l.

Nota: Fundația THE DOOR Romania Humanitarian Aid Projects este un ONG licențiat ca furnizor de servicii sociale ( centru de plasament pentru copiii din sistemul de protecție specială) de  către Ministerul Muncii și Justiției Sociale  ( licența 000447/LF din .7.06.2018) si conform OUG 25/2018 este indreptatit sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit direcționat de persoanele fizice.

Pasul 2. Trimite un exemplar din formular la Administraţia Financiară de care aparţii până la  31 iulie  (conform OUG nr.15 din 12 Martie 2020 privind prorogarea termenului) : formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire). Pastreaza celalalt exemplar.

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 3.5%, banii rămân statului.

2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

3. Dacă doreşti să ajuti acesti copii şi mai mult, ai puterea sa o faci!

Poti să strangi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Voluntarii noștri vor veni la sediul tău și vor prelua formularele, iar ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ne poţi contacta la numărul de telefon 0722285196 sau ne poți scrie pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru creșterea și susținerea acestor copii ce au nevoie de ajutor.

5. Data limită pentru depunerea formularelor este 31 iulie 2021  (conform OUG nr.15 din 12 Martie 2019 privind prorogarea termenului)

 

Publish modules to the "offcanvs" position.