Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru ariile necompletate sau instabile. Echipa THE DOOR / This site is under reconstruction. We apologize for the uncompleted or unstable areas. THE DOOR team
Toggle Bar

De ce sa va implicati

  • Pentru ca in noi stiti ca puteti avea incredere!

In 26 ani de activitate neîntreruptă și de proiecte de succes de care au beneficiat sute de persoane, Fundatia The Door Romania si-a construit o reputatie solida de organizatie transparenta, furnizor de servicii sociale.

De-a lungul anilor, a acumulat o experienta bogata atat ca organizatie finantatoare, cat si ca fundatie care lucreaza în comunitate, în contact direct cu beneficiarii sai.

Alaturandu-va cauzelor noastre, puteti fi siguri ca banii pe care ii donati vor merge direct si in totalitate in sprijinul proiectelor pe care alegeti sa le sustineti!

Noi va garantam ca banii dvs vor fi folositi eficient si in mod transparent. In calitate de donator, puteti solicita oricand un raport financiar si un raport de activitate al fundației.

  • Pentru ca impreuna, dumneavoastra si noi, putem face lucruri pe care nici unul dintre noi nu le-ar putea face singur.

In spatele fiecareia dintre persoanele pe care le ajutam se ascunde o poveste dramatica. Indiferent cat de mult ne impresioneza aceste povesti, niciunul dintre noi nu ii poate ajuta pe toti cei care au nevoie de sprijin. Impreuna insa ii putem ajuta pe foarte multi dintre ei!

  • Pentru ca valorile pe care noi le promovăm, sunt valori in care credeti: solidaritatea sociala, demnitatea individului, altruismul, respectul, toleranta, responsabilitatea comunitara si individuala, increderea, transparenta si actiunea.

Impreuna putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent mai demn batranilor, o sansa in plus familiilor defavorizate.

Va multumim ca ne ajutati sa ii ajutam pe cei care au nevoie de noi!

Prietenii noștri

in lucru

galerie foto

imagini

proiecte derulate

Sansa la demnitate

Doniamo un sorizo

27 de ani de activitate