cine suntem

THE DOOR Romania Humanitarian Aid Projects este o fundație umanitară, constituită în anul 1990, funcționând în prezent în baza OG 26/2000 privind asociațiile și fundațiile.

Obiectul de activitate este ajutorarea persoanelor vulnerabile , in situație de excludere socială sau risc de excludere socială, indiferent de sex, vârstă sau naționalitate.

Fundația deține licență de funcționare pentru servicii sociale .....

Istoria noastră

In februarie 1990, un grup de norvegieni reprezentati de dl. K. Martinsen si dl. T.A.Fjeld au demarat activitatile umanitare ale Fundatiei Norsk Nodhjelp (Norwegian Aid) in Romania, fondand prima fundatie umanitara inregistrata la Ministerul Sanatatii - Comisia independenta de coordonare a ajutoarelor umanitare dupa decebrie 1989. Fundatia a derulat  proiecte ca filiala a Norwegian Aid pana in 1994, cand a obtinut personalitate juridica independenta sub denumirea "Fundatia  Umanitara Romania - Norsk Nodhjelp", continuand sa deruleze proiecte sub finantare norvegiana.

Pe 19 septembrie 1999, Centrul de Plasamnet din Mogosoaia al fundatieie a fost inaugurat de majestățile lor Regele Harald al Norvegiei și Regina Sofia.

i2
i3
i4
i5
i6
1/5 
start 
stop

"Fundatia  Umanitara Romania- Norsk Nodhjelp" initiază si implementeaza pe teritoriul Romaniei proiecte umanitare in sprijinul copiilor aflati in dificultate  cu acordul instituțiilor de protectia copilului, in special copii cu dizabilitati, orfani, batrani , persoane cu dizabilitati.

"Fundatia  Umanitara Romania- Norsk Nodhjelp" isi schimba denumirea in anul 1998 si devine Fundația Unamitatra "The Door - Romania"  deruland in continuare proiecte in colaborare cu Fundatia Norsk Nødhjelp din Norvegia.

Pana in anul  2008  fundatia a avut finantare norvegiana.

In prezent, "The Door Romania" isi desfăsoara activitatea cu finantare proprie constituita din donatii primite de la persoane fizice si juridice din Italia, Romania si Norvegia.